facebook_pixel
Call of Duty Black Ops: Cold War har bekräftats – av Doritos?

Call of Duty Black Ops: Cold War har bekräftats – av Doritos?

I maj nåddes vi av rykten som hävdade att årets Call of Duty kommer bli ett nytt Black Ops som utspelas under kalla kriget. Detta följdes av en Microsoft Store-läcka för några veckor sedan, som listade den nya Activision-titeln The Red Door, som i själva verket verkar vara det nya Call of Duty.

Avtäckningen torde med andra ord vara väldigt nära förestående, men uppenbarligen inte nära förestående nog för majschipstillverkaren Doritos; via Twitter har nämligen Charlie Intel (en pålitlig källa för Call of Duty-rykten som vi pekat till otaliga gånger tidigare) laddat upp en bild föreställande en Doritos-tävling, där man utlovas chansen att kunna fördubbla insamlingstakten av erfarenhetspoäng i det nya Call of Duty i ett år. Vi får också en titel och logotyp för det nya spelet som heter, just det, Call of Duty Black Ops: Cold War.

Modernwarzone påpekar också att tävlingens startdatum är spikat till den 5 oktober 2020, så det kan mycket väl vara exakt då som Call of Duty Black Ops: Cold War planeras släppas, eller några veckor därpå.

Här är Charlie Intels tweeet om den nya Doritos-tävlingen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar