facebook_pixel
Breaking Bad-skurk verkar bli antagonisten i Far Cry 6

Breaking Bad-skurk verkar bli antagonisten i Far Cry 6

I Far Cry 3 lånade skådespelaren Michael Mando både röst och utseende till skurken Vaas, en prestation som senare gav honom rollen som Nacho i Breaking Bad-prequeln Bettar Call Saul. Och nu verkar det som att karusellen kommer snurra åt andra hållet, baserat på en PS Store-läcka!

Far Cry 6 (som med största säkerhet presenteras under Ubisoft Forward nu på söndag) har nämligen skymtats på Hong Kongs version av Playstation Store (bildbevis i tweeten här nedan). Produktbeskrivningen avslöjar att spelet kommer äga rum i Yara, “ett tropiskt paradis som har frysts i tiden”, där diktatorn Anton Castillo styr med järnhand, och uppfostrar sonen Diego för att följa i hans “blodiga fotspår”.

Produktsidan åtföljs av en bild som avslöjar att Anton Castillo kommer skådespelas av ingen mindre än Giancarlo Esposito, mannen som även gestaltade den sanslöst kyliga storskurken Gus i Breaking Bad. Vidare får vi även veta att man kommer spela som yaranen(?) och gerillakrigaren Dani Joras, och att spelvärlden kommer bli “den största Far Cry-lekplatsen hittills”, och innefatta djungler, stränder och Yaras huvudstad Espereranza.

Här är tweeten med Far Cry 6:s produktbeskrivning.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar