facebook_pixel
Bioware antyder avtäckning av Anthem 2.0 de kommande veckorna

Bioware antyder avtäckning av Anthem 2.0 de kommande veckorna

I november nåddes vi av uppgifterna att Bioware planerar “starta om” Anthem, istället för att försöka rädda den nuvarande, grovt problemtyngda onlineskjutaren. Sedan dess har det varit tyst kring projektet, fram tills förra veckan det vill säga, då Anthem 2.0 visade upp livstecken i form av ny concept art.

Du kan kolla in tre tweetar av Bioware Austins studiochef Christian Dailey här nedan, varav den tredje och nyaste meddelar att “bloggen är klar och väntar på godkännande”, vilket får oss att hoppas på en rejäl avtäckning av Anthem 2.0 inom de kommande veckorna. De två andra tweetarna visar en vindpinad bergstopp med några ensliga träd tillsammans med en dödskalleformad grotta som tillhör en ny och säkert jätteläskig piratfraktion.

Här är Christian Daileys tweetar om Anthem 2.0.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar