facebook_pixel
Battle royale-spelet Spellbreak blir free-to-play vid lanseringen

Battle royale-spelet Spellbreak blir free-to-play vid lanseringen

Hösten 2018 introducerades vi för Spellbreak, ett Harry Potter- och Magicka-inspirerat tillskott i den numera ännu mer överbefolkade battle royale-genren. Så för att ge sig själva skuggan av en chans har utvecklarna Proletariat nu annonserat att Spellbreak kommer bli free-to-play när det släpps senare i år.

Förvisso listas premiärdatumet den 31 december 2020 hos Epic Games Store, men det framstår bara som en sätesvärmare, speciellt eftersom den nya trailern här nedan inte heller nämner ett lanseringsdatum. Som du kanske även märker så säljs Spellbreak i flera olika utgåvor via Epic Games Store, men de är (numera) främst till för dem som vill delta i de pågående betatesterna, eller tillskansa sig exklusiva in-game-föremål.

Här är den nya trailern för Spellbreak.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar