facebook_pixel
Battle royale-skjutaren Hyper Scape har lanserats i öppen beta

Battle royale-skjutaren Hyper Scape har lanserats i öppen beta

Förrförra veckan annonserades Ubisofts battle royale-skjutare Hyper Scape, samtidigt som man inledde ett stängt betatest för free-to-play-spelet. Och nu har det, precis som de tidigaste ryktena gjorde gällande, gjorts allmänt tillgängligt, och du kan ladda ner härligheten via den officiella hemsidan.

Tillfället till ära släppte också Ubisoft två nya trailrar under gårdagens Ubisoft Forward-presentation, som du kan kolla in här nedan. I övrigt finns det inte mycket mer att säga, ärligt talat, men det ska bli intressant att se hur spelet presterar nu när det är ute i det vilda, och huruvida Ubisoft faktiskt lyckas etablera sig i en genre som redan huserar giganter som Playerunknnown’s Battlegronds, Fortnite, Apex Legends och Call of Duty: Warzone.

Här är trailrarna för den öppna betan av Hyper Scape.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar