facebook_pixel
Battle royale-skjutaren Hyper Scape är officiell, kolla in tre trailrar!

Battle royale-skjutaren Hyper Scape är officiell, kolla in tre trailrar!

Tidigare den här veckan läckte Hyper Scape, en battle royale-skjutare av Ubisoft Montreal. Nu har den officiella avtäckningen ägt rum, och nedan kan du kolla in tre olika trailrar som ger inblick i både gameplay och spelets övergripande vision. Dessutom kan du delta i det stängda betatestet!

Ubisoft Montreal har jobbat på Hyper Scape i över två år, och arbetet inleddes med filosofin “spel som spektakel”, innan det ack så populära battle royale-konceptet också införlivades.

Ett stort mål är att “strömlinjeforma allt”, vilket främst visar sig i form av den extrema rörligheten, som låter spelare använda studsmattor för att ta sig upp på höghustak. Varje spelare kan utrusta sig med två vapen och två “hacks” (speciella färdigheter som bland annat låter dig rulla runt som en boll), och man kan också “sammanfoga” föremål upp till fem gånger om man råkar hitta samma variant, vilket gör föremålet starkare och bättre.

Istället för den ständigt krympande battle royale-cirkeln använder Hyper Scape “decay”, som förmultnar delar av kartan åt gången, och tvingar dig att dra vidare. När alla sektorer utom en har förmultnat uppenbarar sig en krona som man kan försöka stjäla för att vinna matchen. Man kan också vinna genom att döda alla andra spelare.

Ett “tekniskt test” för Hyper Scape pågår fram till nästa veckas tisdag, den 7 juli, och om du vill delta måste du (tyvärr) kolla på streams via Twitch, och hoppas att du får “Twitch drops” (snark) som bjuder in dig i hetluften. Eller så kan du bara vänta till söndagen den 12 juli då Ubisoft-showen Ubisoft Forward kommer gå av stapeln, samma dag som Hyper Scape förväntas lanseras i officiell kapacitet, baserat på den tidigare läckan.

Här är de tre ovan nämnda trailrarna för Hyper Scape.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar