facebook_pixel
Avowed sägs bli “mycket, mycket större” än The Elder Scrolls V: Skyrim

Avowed sägs bli “mycket, mycket större” än The Elder Scrolls V: Skyrim

Förra veckan presenterade The Outer Worlds– och Fallout New Vegas-utvecklarna Obsidian Entertainment sitt Avowed, ett förstapersonsrollspel i The Elder Scrolls-stil, som Obsidian började fila på direkt efter att studion hade köpts upp av Microsoft. Och nu har vi nåtts av nya, inofficiella detaljer!

Det är insidern Sponger (vars trovärdighet understöds av den erkända Xbox-läckaren Klobriller) som levererar informationen i punktform, och du kan kolla in hela listan i tweeten här nedan. Det mest intressanta påståendet är att Avowed sägs bli “mycket, mycket större än Skryrim“, åtminstone sett till “densitet och kontrast”.

Vidare utspelas äventyret i The Living Lands-regionen av Pillars of Eternity-världen Eora, och så kan vi även förvänta oss stor reaktivitet i den öppna spelvärlden, tillsammans med “nästa generations” AI- och fysiksystem, realtidsväder, “väldigt avancerad” karaktärsskapare, moddstöd, en fristående berättelse om “tyranni”, och planerad lansering i slutet av 2022 eller början av 2023. Ta dock speciellt det sistnämnda med en rejäl nypa salt tills vidare då inget är skrivit i sten i spelbranschen, speciellt under det ombytliga 2020.

Här är tweeten med den nya Avowed-informationen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar