facebook_pixel
Assassin’s Creed Valhalla släpps i november, kolla in nya gameplay-trailern

Assassin’s Creed Valhalla släpps i november, kolla in nya gameplay-trailern

Igår kväll publicerade vi både en förhandstitt och en över timmen lång gameplay-video om Assassin’s Creed Valhalla, där Fredrik Eriksson gick loss i Ubisofts senaste, någorlunda historiskt inspirerade rollspelssandlåda. Ubisoft ville inte vara sämre, utan kontrade med sin egna gameplay-trailer!

Du kan således kolla in en ny, 6 minuter lång överblicksvideo här nedan, och dessutom har vi fått ett spikat lanseringsdatum för titeln; Assassin’s Creed Valhalla släpps nu i höst, den 17 november, och du kan förhandsboka spelet nu (man ska inte förhandsboka spel) via både Ubisoft Store (Uplay) och Epic Games Store, där vi även får reda på att det kommer släppas hela tre olika utgåvor, varav den dyraste kostar hela 110 euro och inkluderar basspelet, season passet och “ultimate pack”.

Här är den nya gameplay-trailern för Assassin’s Creed Valhalla.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar