facebook_pixel
Är Far Cry 6 en prequel till Far Cry 3?

Är Far Cry 6 en prequel till Far Cry 3?

I söndags annonserades Far Cry 6 med pompa och ståt. Sandlådeskjutaren planeras lanseras redan om ett halvår, den 18 februari 2021, och därtill lånar Breaking Bad-skådespelaren Giancarlo Esposito sitt anlete till diktatorn Antón Castillo, som uppfostrar sonen Diego till att följa i hans fotspår.

Den första filmiska trailern för Far Cry 6 ägnades exklusivt åt fader och son, och eftersom vi redan vet att spelaren inte kommer ta rollen som en uppväxt Diego (istället kommer man spela som gerillakrigaren Dani Joras) föreföll fokuset kanske som lite udda. Fram tills nu, det vill säga.

Spekulationer kring att Diego i själva verket är en yngre version av Far Cry 3-skurken Vaas har nämligen börjat frodas på internet, något som också ligger väl i linje med Vaas-skådespelaren Michael Mandos uttalande från april, där han antydde att han kommer reprisera rollen “väldigt snart”. Michael Mando har också kommenterat dessa spekulationer med tweeten “galet!”, så nog ligger det något i det hela!

Här är en tweet om Diegos mystiska likheter med Vaas, och Michael Mandos Reaktion.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar