facebook_pixel
Amazons onlinerollspel New World har försenats – igen!

Amazons onlinerollspel New World har försenats – igen!

Man tycker att spelbranschen borde ha anpassat sig till vår nya “arbeta hemifrån”-verklighet, men uppenbarligen har man fortfarande svårt att göra korrekta bedömningar angående utvecklingstid. Som i det här fallet; Amazons onlinerollspel New World försenades i våras, och har nu skjutits upp igen – rejält!

Den ursprungliga planen var att New World skulle ha släppts i maj, innan det försenades till slutet av augusti, bara för att nu glida hela vägen till våren 2021. Drygt ett år av förseningar med andra ord, och på den officiella hemsidan tillskrivs det skedda först och främst feedback från alfatestare, och önskan att se till att “de mest dedikerade spelarna kommer ha gått om upplevelser” både i mitten av äventyret och mot slutet.

Som plåster på såren kommer betatestare och förhandsbokare få prova det fullständiga, nuvarande spelet under en “begränsad tid” från och med den 25 augusti. Det sista betatestet har också skjutits upp till våren 2021.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar