facebook_pixel
30 spelminuter från Assassin’s Creed Valhalla har läckt ut på internet

30 spelminuter från Assassin’s Creed Valhalla har läckt ut på internet

I mars släpptes den hett omdiskuterade gameplay-trailern för Assassin’s Creed Valhalla (som innehöll försvinnande lite gameplay), och internets missnöje lät inte vänta på sig. Men nu, en vecka innan den digitala presentationen Ubisoft Forward, har hela 30 spelminuter hittat ut på internet via Reddit.

Länkarna kan tas ner när som helst av Ubisoft, men åtminstone i skrivande stund är videorna fortfarande uppe för allmän beskådan, och demonstrerar en quest som involverar stormandet av ett slott som tillhör en elak viking. Till din hjälp behöver du de snälla vikingarna, som förser dig med långskepp.

Användargränssnittet påminner mycket om Assassin’s Creed Odyssey, och även striderna är bekanta, om än med den nya möjligheten att stampa på de som ligger. Vid slutet av stormningen inträffar en bosstrid som följs av ett moraliskt val, där du kan välja att skona eller döda vikingaledaren.

Videomaterialet bjuder även på hästritter (men en filmisk kameravinkel i Red Dead Redemption 2-stil), klättrande och kartläggande av det närliggande området från en örns uppmärksamma ögon. Vi kan även utgå från att videon inte kommer visas i denna form under Ubisoft Forward, då den är märkt med “work in progress”, och innehåller mängder av npc:er som inte verkar vara intresserade av att slåss under strider.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar