facebook_pixel
Warner Bros planerar avtäcka nya spel i augusti

Warner Bros planerar avtäcka nya spel i augusti

I mars tog vi del av en rapport som hävdade att Warner Bros planerade visa upp nya Harry Potter- och Batman-spel under den inställda E3-mässan. Nu kan dessa spel komma att presenteras i augusti istället, då den “virtuella fan-upplevelsen” DC Fandome utlovar “nya annonseringar av WB Games” i augusti.

Det exakt datumet är den 22 augusti, en lördag, och tilldragelsen kommer vara dagen ut, och även, givetvis, bjuda på nyheter om filmer, tv-serier och serietidningar Som bekant har ett nytt Batman: Arkham-spel av Arkham Origins-utvecklarna WB Montréal varit mer eller mindre vedertaget sedan i höstas, och den senaste uppdateringen nådde oss i januari, då vi fick en bild som tycktes föreställa en polisbricka. Det nya Harry Potter-spelet sägs å andra utvecklas av de ursprungliga Batman: Arkham-skaparna Rocksteady Studios, vars senaste spel Batman: Arkham Knight släpptes 2015, så det börjar onekligen bli dags för något nytt.

Här är en tweet av DC Comics om DC Fandome.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar