facebook_pixel
Warner Bros har registrerat möjligt namn för det nya Batman-spelet

Warner Bros har registrerat möjligt namn för det nya Batman-spelet

Förra veckan fick vi reda på att “nya annonseringar av WB Games” väntar under DC Fandome, en “virtuell fan-upplevelse” som kommer äga rum den 22 augusti. Ett nytt Batman: Arkham-spel känns som en riktig lågoddsare med tanke på alla ledtrådar, och nu har vi fått reda på ett möjligt namn!

Enligt DriftingOrbit hos Reset Era har nämligen Warner Bros (under täcknamnet MarkMonitor, som även är ägare av wbgames.com) gått och registrerat domänen gothamknightsgame.com, vilket pekar mot att det nya Batman-spelet kommer heta, just det, Gotham Knights. Därtill har domänerna suicidesquadgame.com och suicidesquadkillthejusticeleague.com också  registrerats. viket antyder att även ett Suicide Squad-spel är under utveckling. Kan detta vara Rocksteady Studios hemliga projekt, då det redan är mer eller mindre bekräftat att Gotham Knights utvecklas av WB Montréal? Senast den 22 augusti lär vi få ett definitivt svar på den frågan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar