facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 26, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 26, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Alwa’s Legacy

av Rikard Olsson

“Spelet kommer långt tack vare lysande nivådesign, charmigt manus och mysig retroestetik.”

Bild från Alwa's Legacy.

* * *

ARTIKLAR

Sokpop – Indie en masse

av Fraser Brown

“Vi har fått söta sandlådor, pusselspel, strategispel och racingspel. Dessutom är estetiken och tematiken lika varierande som genremixen.”

Loggan för Sokpop.

* * *

Z490-moderkort – Stortest

av Patrik Wahlqvist

“När vi ska bygga en ny rigg så är det viktigt att från start satsa på rätt stomme, och en av de viktigaste delarna i denna är moderkortet.”

* * *

Spelar just nu – Hypnospace Outlaw, Crossout, Dark Souls II, Pendula Swing

av PCG-Redaktionen

“Man gjorde en ful skruttsida med femtusen roterande gifs, Wordart-rubriker och en asjobbig låt på autoplay, helt enkelt för att det var najs.”

Bild från Hypnospace Outlaw.

* * *

PÅ GÅNG

Kerbal Space Program 2 – En rymdodyssé

av Wes Fenlon

“Det finns alltså flera stjärnsystem, och teknologi och de vetenskapliga framstegen kommer att fortsätta långt in i spelets intergalaktiska fas.”

Bild från Kerbal Space Program 2.

* * *

Dirt 5

av Benny Holmström

“När som helst kan strålande solsken övergå till fullskalig storm, komplett med enorma pölar som kan få dig att vattenplana om du inte är försiktig.”

Bild från Dirt 5.

* * *

Empire of Sin – Brätten och bly!

av Fraser Brown

“Min kirurg å sin sida blev en blodtörstig psykopat, och inte mindre än tre av mina hantlangare ådrog sig könssjukdomar. Allt på en och samma dag.”

Bild från Empire of Sin.

* * *

VIDEOR

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar