facebook_pixel
Valheim är det nya överlevnadsspelet av svenska Coffee Stain

Valheim är det nya överlevnadsspelet av svenska Coffee Stain

Diggar du Conan Exiles (recension) men anser att Funcoms överlevnadsspel innehåller på tok för många barbarer, och på tok för få vikingar? I så fall kanske Valheim, det nya överlevnadsspelet av svenska Iron Gate och Coffee Stain, är något för dig. Kolla in den första trailern här nedan, och läs mer på Steam!

Valheim skryter bland annat med “flexibelt hus- och basbyggarsystem”, “intuitiv föremålstillverkning”, “en enorm procedurellt genererad värld”, “engagerande mat- och hälsosystem” samt “dedikerade servrar”, för att hjälpa till med det samarbetsfokuserade multiplayerspelandet. Med andra ord förefaller spelet inte bli hyperoriginellt, men den sparsamma grafikstilen känns smakfull, och vikingatemat kommer låta dig möta mängder av kreatur från den nordiska mytologin. När spelet släpps? “Då Oden är nöjd med det”. Givetvis.

Här är den första trailern för Valheim, och du kan anmäla ditt eventuella betatintresse via hemsidan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar