facebook_pixel
Vad sägs om 90 minuter nytt gameplay från Baldur’s Gate 3

Vad sägs om 90 minuter nytt gameplay från Baldur’s Gate 3

Vi har redan sett en hel del gameplay från Baldur’s Gate 3 men ännu mer kan knappast skada. Spelet är ännu några månader bort och för att reta aptiten har utvecklarna Larian visat upp ytterligare en och en halv timme från spelet.

I en livestream tog sig Larians Swen Vincke an Baldur’s Gate 3 och visade upp ett flertal uppdrag och en hel del från spelets stridssystem. Som vår internationella kollegor påpekar skiljer sig striderna både från Larians tidigare spel Divinity 2 samt de föregående Baldur’s Gate-titlarna. Uppenbarligen har utvecklarna inspirerats mer av femte utgåvan av Dungeons & Dragons.

Spelet verkar också erbjuda en rejäl utmaning då till och med Vincke själv har svårt att överleva i de tuffare fighterna. Den som oroat sig att det här skulle bli en mesig version av Baldur’s Gate kan därmed andas ut.

Du kan spana in hela streamen här nedan i väntan på att Baldur’s Gate 3 släpps som planerat i augusti.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar