facebook_pixel
Torchlight 3 visar kampanjens tredje och sista akt i ny trailer

Torchlight 3 visar kampanjens tredje och sista akt i ny trailer

För två veckor sedan lanserades Echtra Games nya actionrollspel Torchlight 3 i early access via Steam, men mottagandet var inte lysande och förblir “blandat”baserat på över 3500 användarrecensioner. Om vinden ännu ska vända så måste den vända snart, eftersom kampanjens sista akt snart är här.

I trailern nedan ser du nämligen avtäckningen av Echonok, det tredje och sista området i Torchlight 3, som kommer rullas ut redan den 30 juni, nu på tisdag. Torchlight 3 kommer dock fortsättningsvis hållas kvar i early access, och i ett öppet brev till communityt skriver Echtra Games att man “tar early accesss på allvar”, och att man under de kommande månaderna kommer följa “ett väldigt annorlunda angreppssätt”, då spelets “flexibla arkitektur” kommer låta “rejäla förändringar” genomföras på relativt kort tid. Än kan skutan räddas!

Här är trailern för Echonok-området i Torchlight 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar