facebook_pixel
Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2-demo släpps i augusti, men bara för förhandsbokare

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2-demo släpps i augusti, men bara för förhandsbokare

I mitten av maj presenterades Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2, ett samlingspaket bestående av nyutvecklade, moderniserade versioner av Tony Hawk’s Pro Skater och Tony Hawk’s Pro Skater 2. Redan då stod det klart att demon kommer bli exklusiv för förhandsköpare, och nu har den fått ett spikat datum.

Demoversionen för Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 kommer göras tillgänglig via Epic Games Store fredagen den 14 augusti, exakt tre veckor innan lanseringen av fullversionen den 4 september.

Demon kommer bjuda på den klassiska varuhusnivån, och möjligtvis kommer vi också få spela som några av de åtta nya skejtarna, som presenteras i den nya trailern här nedan. Sedan tidigare vet vi även att originalspelens legendarer, däribland Tony Hawk, kommer representeras i form av sina numera rätt ålderstigna jag.

Här är trailern för de nya åkarna i Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar