facebook_pixel
The Order: 1886- och Lone Echo-studion har köpts upp av Oculus

The Order: 1886- och Lone Echo-studion har köpts upp av Oculus

I november köpte Facebook-ägda Oculus upp Beat Saber-studion Beat Games, och sade att affären “bara var början” av en nysatsning som ämnar “accelerera VR-utvecklingen”. Och nu har man tagit nästa steg genom att även köpa upp Ready at Dawn, utvecklare av Playstation 4-exklusiviteten The Order: 1886.

Studion har också tidigare doppat tårna i VR-land med Lone Echo, ett sci-fi-äventyr som gavs ut av Oculus Studios sommaren 2017, så det är inte direkt förvånande att spelet också väntar uppföljare någon gång senare i år. Du kan läsa den fullständiga annonseringen på Oculus hemsida, där vi får veta att Ready at Dawn “kommer fortsätta bygga fantastiska spelupplevelser i form av en självständig studio”, och att bägge kontoren (i Kalifornien och Oregon) kommer få “fullt stöd” av Facebook och Oculus Studios. Inga nya projekt har presenterats i detta nu.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar