facebook_pixel
The Dark Pictures: Little Hope visar första spelsekvenserna i ny trailer

The Dark Pictures: Little Hope visar första spelsekvenserna i ny trailer

I februari fick vi de första glimtarna av The Dark Pictures: Little Hope, den fristående uppföljaren till fjolårets The Dark Pictures Anthology: Man of Medan. Mattias Frost recenserade skräckspelet när det begav sig, men omdömet blev blott “hyfsad skräckis i en genre i behov av förnyelse”och 62 procent.

En första, rejäl trailer för The Dark Pictures: Little Hope följde i april, och nu har vi fått de allra första egentliga spelsekvenserna, som presenteras i den 7 minuter och 43 sekunder långa trailern här nedan. .

Little Hope utspelas i den isolerade, övergivna småstaden med samma namn, där fyra högskolestuderanden och deras lärare måste undkomma de “mardrömslika visioner” som jagar dem genom en ogenomtränglig dimma. I den nya trailern är det främst en liten flicka som besvärar två av de stackars besökarna.

The Dark Pictures: Little Hope släpps någon gång senare i sommar, men vi vet ännu inte exakt var, vilket förmodligen betyder att man fortfarande förhandlar med Epic Games Store om en saftig tidsexklusivitetspeng.

Här är den nya trailern för The Dark Pictures: Little Hope.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar