facebook_pixel
Tales of Monkey Island har återvänt till Steam och GOG

Tales of Monkey Island har återvänt till Steam och GOG

Hösten 2018, i samband med att den ursprungliga inkarnationen av Telltale Games stängdes ner för gott, försvann en rad spel från digitala onlinebutiker, däribland Tales of Monkey Island som släpptes i fem episoder under andra halvan av 2009. Nu har dock piratäventyret återvänt i ny regi!

Tales of Monkey Island kan således inhandlas via både Steam och GOG nu för halva priset (8 euro och 39 cent på Steam, 9 euro och 19 cent på GOG). LCG Entertainment listas som de nya utvecklarna, samma gäng som även har återlanserat Telltales Batman- och Puzzle Agent-spel tillsammans med The Wolf Among Us, och också är ansvariga för det nya Telltale Games, som offentliggjordes för lite mindre än ett år sedan.

Här är en gammal trailer för Tales of Monkey Island.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar