facebook_pixel
Surgeon Simulator 2 visar upp sig i maffig överblickstrailer

Surgeon Simulator 2 visar upp sig i maffig överblickstrailer

Under The Game Awards i december avtäcktes Surgeon Simulator 2, uppföljaren till Bossa Studios fröjdefulla operationssimulator från 2013 (som just nu slumpas bort för 2 euro och 49 cent via Steam). Och nu har vi fått en ny maffig överblickstrailer, som bjuder på över fem minuter av spelsekvenser!

Surgeon Simulator 2 kommer släppas via Epic Games Store den 31 augusti (förköp för tillgång till det kommande stängda betatestet), och uppföljarens största dragplåster kommer bli ett co-op-läge för upp till fyra deltagare, samt en generellt expanderad spelupplevelse (inklusive bowling!), där du numera får springa omkring i hela sjukhuset och ställa till med problem för dina medarbetare och medmänniskor.

Surgeon Simulator 2 kommer också inkludera en nivåredigerare som Bossa Studios själva har använt under utvecklingen, vilket med största sannolikhet kommer utöka livslängden rejält.

Här är den nya överblickstrailern för Surgeon Simulator 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar