facebook_pixel
Steams stora sommarrea har börjat nu

Steams stora sommarrea har börjat nu

Det är sommar, det är sol och det är rea på Steam. Fram till torsdagen den 9 juli, det vill säga, och om du genomför inköp på över 30 euro innan dess får du en automatisk rabatt på 5 euro, så det är bara att börja nagelfara utbudet för att komma fram till vilka spel du vill tillbringa tid med i sommar!

Några fina erbjudanden är A Plague Tale: Innocence (15 euro och 29 cent, 66 procents rea), Borderlands 3 (30 euro, 50 %), Middle-earth: Shadow of War (12 euro, 70 %), Doom Eternal (30 euro, 50 %), Total War: Warhammer 2 (20 euro och 39 cent, 66 procents rea), Civilization VI (15 euro, 75 procents rea), Titanfall 2 (9 euro och 89 cent, 67 procent rea) och Divinity: Original Sin 2 – Definitive Ediiton (22 euro och 49 cent, 50 %).

Därtill har Steam också lanserat en permanent poängbutik där du bland annat kan inhandla avatar-ramar, profilbakgrunder, animerade klistermärken och chatteffekter. Du får 112 poäng för varje euro du spenderar under rean, och har förmodligen redan en hel drös av dem sedan tidigare om du varit Steam-kund under en längre tid.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar