facebook_pixel
Steams sommarfestival har inletts, bjuder på över 900 demoversioner

Steams sommarfestival har inletts, bjuder på över 900 demoversioner

I april skrev vi om The Steam Game Festival: Summer Edition, som nu har dragit igång efter en smärre försening. Totalt bjuds det på över 900(!) demoversioner av nya och äldre spel, och du kan botanisera bland utbudet här, och även kolla in tablån över presentationer och frågestunder med spelutvecklare.

Här är en lista över de extra intressanta demoversionerna i vårt tycke:

Steam erbjuder inte en lista över alla aktuella demoversioner, men har utökat sökfunktionen med just en “demo”-kategori, så vi föreslår att du bläddrar här om du vill upptäcka ytterligare dolda guldklimpar. The Steam Game Festival: Summer Edition varar fram till måndag, den 22 juni, då de flesta demoversioner också tas ner.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar