facebook_pixel
Shakedown: Hawaii kommer till Steam i augusti

Shakedown: Hawaii kommer till Steam i augusti

Den 7 maj 2019 släpptes Vblank Entertainments Retro City Rampage-uppföljare Shakedown: Hawaii via Epic Games Store. Med tanke på de årslånga exklusiviteterna som förefaller vara kutym i Epics avtal borde spelet således ha hittat över till Steam för flera månader sedan, men så har inte varit fallet.

Nu har dock Vblank tagit till den officiella hemsidan för att berätta att Shakedown: Hawaii släpps till Steam någon gång i augusti, även om vi ännu inte har fått ett exakt datum. Vansinnigt nog kommer spelet också till Wii(!) den 9 juli (släpps i 3000 kopior) och Wii U (i augusti). Shakedown: Hawaii har tidigare släppts till Switch, Playstation 4, Playstation Vita och 3DS, så snart kommer det säkert finnas tillgängligt på precis alla format någonsin.

Här är en överblickstrailer för Shakedown: Hawaii från 2018.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar