facebook_pixel
Serial Cleaner får en uppföljare, och den kallas för Serial Cleaners

Serial Cleaner får en uppföljare, och den kallas för Serial Cleaners

2017 släpptes Serial Cleaner, ett spel om städning där det var spelarens uppgift att rengöra brottsplatsen efter diverse våldsdåd, helst innan polisen hinner anlända. Nu har utvecklarna Draw Distance annonserat uppföljaren Serial Cleaners, och du kan kolla in den allra första trailern här nedan!

Serial Cleaners har också en produktsida på Steam där lansering utlovas någon gång under 2021. Till skillnad från vad titeln antyder har man inte lagt till co-op-stöd eller tävlingsinriktad multiplayer, utan vi bjuds återigen på en enspelarstory, där man får spela som fyra olika städare (därav titeln).

En annan iögonfallande förändring är det fakum att spelet äger rum under 1990-talet, med mängder av referenser till dåtidens biofilmer, såsom Quentin Tarantinos första, stilbildande verk och kultiga thrillers.

Här är annonseringstrailern för Serial Cleaners.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar