facebook_pixel
Satisfactory har släppts till Steam, kolla in lanseringstrailern!

Satisfactory har släppts till Steam, kolla in lanseringstrailern!

I mars 2018 introducerades vi för svenska Goat Simulator-utvecklarna Coffee Stain Studios nya konstruktionsspel Satisfactory. Early access-lansering via Epic Games Store följde drygt ett år senare, den 19 mars 2019, och igår kväll släpptes spelet även till Steam. Kolla in lanseringstrailern här nedan!

Steam-användarna är hittills väldigt vänligt inställda till Satisfactory, då spelet på drygt 400 recensioner har samlat in medelomdömet “väldigt positivt”. Satisfactory har också en tioprocentig rea under den kommande månaden (både via Steam och Epic Games Store) fram till den 9 juli (27 euro istället för 30 euro). Spelet befinner sig fortfarande i early access, och kommer dröja kvar tills Cofee Stain “känner att det är klart”, vilket kommer ta “ungefär” till 2022 (även om man bara delar med sig av ett lanseringsfönster eftersom Steam kräver det).

Här är early access-trailern för Steam-versionen av Satisfactory.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar