facebook_pixel
Rogue Legacy 2 early access-lanseras i juli, kolla in nya trailern!

Rogue Legacy 2 early access-lanseras i juli, kolla in nya trailern!

I april presenterades Rogue Legacy 2 för världen, uppföljaren till Cellar Door Games stilbildande roguelite-plattformare, som ursprungligen släpptes redan sommaren 2013. Och nu närmar sig early access-lanseringen av Rogue Legacy 2 med stormsteg, och du kan kolla in en ny trailer här nedan!

Rogue Legacy 2 kommer göras tillgängligt via både Steam och Epic Games Store när det early access-debuterar den 23 juli, och förväntningarna är att spelet ska bli “klart” någon gång nästa sommar, även om “inget är skrivet i sten”. Titeln har redan varit under utveckling i två år, och den första early access-versionen kommer bjuda på två biomer (med ytterligare 3-5 i görningen), över 700 slumpgenererade rum, fyra kompletta karaktärsklasser (åtminstone åtta till planeras), 35 olika “traits”, 25 uppgraderingsbara förmågor samt 12 fiendetyper och en boss.

Här är early access-trailern för Rogue Legacy 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar