facebook_pixel
Riot Games har presenterat den elfte Valorant-kämpen

Riot Games har presenterat den elfte Valorant-kämpen

Har du hört? Valorant, den nya Counter-Strike-doftande hjälteskjutaren av Riot Games, är free-to-play och släpps imorgon. Därför passar det ju utmärkt att piska upp hajpen lite grann med en ny video, som introducerar vampyrfantasten Reyna från Mexiko. Kolla in tweeten här nedan!

Reyna bar tidigare kodnamnet “vampire”, och det är fortfarande en högst relevant beskrivning baserat på hennes repliker i i videon; hon utbrister bland annat “ge mig ditt hjärta” och “helt död, och jag är fortfarande hungrig”.

Vi har faktiskt ingen officiell, ingående information om Reynas förmågor, då hon inte ingick bland Valorants första tio karaktärer (som vi skrivit en massiv artikel om tidigare). Tack och lov har Ryan “Morello” Scott, Valorants karaktärsdesigner, ryckt in via Twitter, och du kan läsa en sammanfattning av informationen borta hos Dexerto.com. I korthet kan Reyna förblinda fiender, regenerera hälsa från fiender hon dödat, och bli temporärt osårbar. Hennes ultimata förmåga Sleight of Hand snabbar också upp hennes eldhastighet, samt tiden det tar för henna att ladda om vapen och kunna använda de övriga förmågorna på nytt. Låter väldigt användbart!

Här är introduktionsvideon för Reyna i Valorant.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar