facebook_pixel
Remothered: Broken Porcelain släpps i augusti, kolla in nya trailern

Remothered: Broken Porcelain släpps i augusti, kolla in nya trailern

Sommaren är skräckspelens högtid – uppenbarligen. Under gårdagen skrev vi om Maid of Sker, som släpps någon gång i juli, och nu skriver vi om Stormind Games Remother: Broken Porcelain, som kommer lanseras via Steam den 25 augusti. Kolla in den nya trailern här nedan, och fasas över alla fasor!

Remothered: Broken Porcelain är uppföljaren till smått kultklassiska Remothered: Tormented Fathers (var får de dessa titlar ifrån?), som släpptes i januari 2018, och för tillfället har ett “mestadels positivt” omdöme på Steam.

Remothered: Broken Porcelain sägs bjuda på “en mängd välkomna ändringar”, däribland ny spelmekanik, i form av nya krafter som spelaren kan använda sig av. Spelet beskrivs också som “perfekt för både nya och återvändande fans av serien”, så det låter som att berättelsen kommer bli åtminstone någorlunda fristående.

Här är den nya trailern för Remothered: Broken Porcelain.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar