facebook_pixel
Rainbow Six Siege: Operation Steel Wave är här, inklusive två nya operatörer

Rainbow Six Siege: Operation Steel Wave är här, inklusive två nya operatörer

Ubisofts Rainbow Six Siege må ha trappat ner utvecklingen, men detta betyder inte att man lämnar den ack så populära hjälteskjutaren vind för våg; nya Operation Steel Wave rullades ut under gårdagen, och nedan kan du se en snärtig liten överblickstrailer, som presenterar två nya spelbara operatörer.

Det rör sig om den offensive norrmannen Ace och den defensiva sydafrikanskan Melusi. Den förstnämnda har en vattendriven gadget kallad för S.E.L.M.A. (vars massiva tryck kan bryta genom sårbara ytor), medan den sistnämnda kan använda Banshee Sonic Defense, som “skriker och saktar ner fiender” när de kommer i närheten. Utöver de nya operatörerna bjuder Operation Steel Wave även på en bearbetad version av kartan House, och du kan läsa mer på den officiella hemsidan, inklusive övriga, smärre justeringar och buggfixar.

Här är överblickstrailern för Rainbow Six Siege: Operation Steel Wave.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar