facebook_pixel
Quakecon sadlar om till digitalt event, ordnas i augusti

Quakecon sadlar om till digitalt event, ordnas i augusti

Redan den 31 mars valde Id Software och Bethesda att rätta mun efter munskydd, och ställde in den årliga fanfesten Quakecon. Nu har man dock tagit till Twitter för att meddela att Quakecon blir av ändå, om än (givetvis) i digital form,  mellan den 7 och 9 augusti.

Evenemanget kallas passande nog för Quakecon at Home, och beskrivs som “ett globalt event”, som kommer inkludera “livestreams, tuneringar, välgörenhetsinsamlingar och några roliga hemligheter”.

Quakecon brukar även användas av Bethesda för spelannonseringar, och just i år kan nyheterna nog dugga lite extra tätt då E3-mässan som bekant ställdes in, där Bethesda haft en helt egen presskonferens de senaste åren. Vågar vi månne hoppas på de första glimtarna av Wolfenstein 3 och Starfield?

Här är Quakecons tweet om Quakecon at Home.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar