facebook_pixel
Project Cars 3 släpps den 28 augusti, men vi vet fortfarande inte var

Project Cars 3 släpps den 28 augusti, men vi vet fortfarande inte var

För tre veckor sedan presenterades Project Cars 3 för omvärlden tillsammans med en lång rad lovande detaljer, däribland omarbetad struktur för både enspelarkarriären och onlinespelandet, som snarast för tankarna till Gran Turismo och Gran Turismo Sport. Och nu har man avslöjat ett lanseringsdatum!

Project Cars 3 kommer släppas “digitalt till pc” fredagen den 28 augusti, om drygt två månader, men vi vet fortfarande inte vilken/vilka onlinebutiker som gäller. Föregångaren Project Cars 2 (recension) släpptes till Steam under 2017, men å andra sidan var Epic Games Store förmodligen inte ens påtänkt på den tiden, så vem vet vilket garage Slightly Mad Studios och Bandai Namco i slutändan väljer? Vi kan bara vänta och se.

Här är den tre veckor gamla annonseringstrailern för Project Cars 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar