facebook_pixel
Playerunknown’s Battlegrounds är gratis att provspela i helgen

Playerunknown’s Battlegrounds är gratis att provspela i helgen

Bottar har länge varit en del av Playerunknown’s Battelgrounds på mobiler, men rullades alldeles nyligen även ut till pc-versionen. Problemet är att spelare inte får välja om de vill delta i matcher med eller utan bottar, vilket nu har gjort att det samlade användaromdömet har rasat till “blandat” på Steam.

Tajmingen för Playerunknown’s Battlegrounds gratishelg kunde således vara bättre, men förhoppningsvis borde det ökade spelarantalet pressa ut bottarna ur matcherna? Hur som helst är gratishelgen igång nu, och varar ända fram till kl. 19:00 svensk tid på måndag kväll. Lika länge varar också den nya rean, under vilken man kan inhandla Playerunknown’s Battelgrounds för halva priset (15 euro istället för 30 euro). Precis som vanligt kommer alla dina framsteg under gratishelgen följa med till fullversionen av spelet, om du beslutar dig för att inhandla den.

Här är trailern för Playerunknown’s Battlegrounds gratishelg.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar