facebook_pixel
På tiden! Ghost Recon Breakpoint får AI-kamrater i juli

På tiden! Ghost Recon Breakpoint får AI-kamrater i juli

Ubisofts sandlådeskjutare Ghost Recon Breakpoint släpptes i höstas, till tonerna av bitter klagosång. Jerry Fogselius recenserade spelet för denna publikations räkning, och delade ut betyget 53 procent, tillsammans med omdömet “Var är servicen på det här stället? Auroa reser jag nog inte till igen”.

En av Ghost Recon Breakpoints mest bisarra egenheter är att spelet, co-op-fokuset till trots, inte tillhandahöll AI-kamrater för ensamma spelare. Fram tills nu, det vill säga; i mitten av juli, nästan 10 månader efter den ursprungliga lanseringen, kommer version 2.1.0 släppas, och med den introduktionen av AI-kamraterna (och en en del andra saker, såsom nya Gunsmith- och PvP-uppdateringar, samt åtgärdad DRM-exploit).

Huruvida AI-kamraterna blir lika allsmäktiga som i Ghost Recon Wildlands (recension) återstår att se, men det vore nog en välkommen förändringar för de spelare som överlevt på egen hand det gångna året.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar