facebook_pixel
Nya EA-spel har släppts till Steam, kommer följas av simultana lanseringar

Nya EA-spel har släppts till Steam, kommer följas av simultana lanseringar

Som bekant släpps Command & Conquer Remastered Collection ikväll, via både Origin och Steam. Och nu har det visat sig att samlingen får gott sällskap på den sistnämnda plattformen; utgivarna Electronic Arts har nämligen beslutat sig för att också släppa en lång rad tidigare Origin-exklusiviteter till Steam!

Här är den kompletta listan, med tillhörande reor:

Även en del äldre EA-titlar som redan finns på Steam sedan tidigare, såsom Plants vs. Zombies: GOTY Edition, Mirror’s Edge, Peggle Complete och resten av Crysis-spelen, har fått reor. För våra internationella kollegor har EA också berättat att detta är “den första vågen” av över 25 spel man har planerade för Steam (bland andra Battlefield och Titanfall lyser fortfarande med sin frånvaro), och att framtida spel kommer lanseras via Steam sida vid sida med andra onlinebutiker. Prenumerationstjänsten EA Access är också på väg till Steam.

– Vi vill göra det enkelt för dig att spela spelen du älskar, på de platser du vill spela dem, sade Mike Blank, strategic growth senior vice president hos Electronic Arts. Att leverera spel till Steam-communityt är ett viktigt steg för att uppnå detta mål. Vi är inte bara uppspelta över att ha våra spel på Steam, utan vi ser också fram emot att ge kunderna ännu mer för pengarna då vår prenumerationstjänst görs tillgänglig i sommar.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar