facebook_pixel
Nu har HD-Mario kommit till pc-portningen av Super Mario 64!

Nu har HD-Mario kommit till pc-portningen av Super Mario 64!

För en månad sedan skrev vi om den inofficiella men imponerande pc-portningen av Super Mario 64, det klassiska plattformsäventyret av Nintendo som ursprungligen släpptes 1996. Som väntat agerade den japanska konsolgiganten kvickt, och försökte ta ner spelet och tillhörande videor några dagar senare.

Vi säger “försökte” eftersom man aldrig kan utrota saker som dessa från internet fullständigt, och därför har även en liten modd-scen uppstått kring pc-portningen av Super Mario 64, som bland annat har implementerat en modern, högupplöst Mario. Videobevis finnes (tills vidare) i den 11 minuter långa videon här nedan, och ttterligare en video visar Super Mario 64 med nya texturer, och en tredje demonstrerar texturfiltrering.

Här är de tre ovan nämnda videorna från pc-portningen av Super Mario 64.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar