facebook_pixel
Netflix visar teaser för den kommande Cuphead-serien

Netflix visar teaser för den kommande Cuphead-serien

För ett år sedan fick vi reda på att Studio MDHR:s strålande run-and-gun-skjutare Cuphead (recension) hade sålt i 4 miljoner exemplar, och dessutom väntade en animerad Netflix-serie. Och nu har vi äntligen fått en första glimt av den sistnämnda, via en teaser som Netflix har lagt upp på Twitter.

I klippet får vi reda på att Tru Valentino (känd för de animerade serierna Hot Streets och Fast & Furious Spy Racers) kommer låna sin röst till Cuphead, medan Frank Todaro och hans mustasch (Transformers, Dolittle och Jojo’s Bizarre Adventure) kommer gestalta Mugman. Sedan tidigare vet vi även att Cuphead-skaparna Chad och Jared Moldenhauer kommer agera exekutiva producenter, tillsammans med C.J. Kettler (Carmen Sandiego), Dave Wasson (Musse Pigg-kortfilmer) och Cosmo Serguson (Rocko’s Modern Life: Static Cling).

Vi har ännu inget spikat datum för The Cuphead Show, men premiären kommer inträffa “snart”. Här är teasern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar