facebook_pixel
Microsoft Store slår till igen! Crysis Remastered-datum har läckt

Microsoft Store slår till igen! Crysis Remastered-datum har läckt

I april offentliggjordes Crysis Remastered, en nyversion av Cryteks klassiska och undersköna förstapersonsskjutare från 2013. Imorgon kväll, onsdagen den 1 juli kl. 18:00 svensk tid, kommer gameplay-premiären äga rum på Youtube, men lanseringsdatumet förefaller ha läckt redan nu.

Liksom fallet var med Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning för fyra veckor sedan är det återigen Microsoft Store som har tutat i trumpeten för tidigt, då den australiensiska versionen av onlinebutiken inte bara listar spelet i all dess prakt, utan även förser oss med lanseringsdatumet torsdagen den 23 juli 2020, och tre skärmdumpar varav du kan se den mest grönskande här ovan. Vi får även reda på att nedladdningen väger in på blott 7 gigabyte, åtminstone på konsol, vilket vittnar om att texturerna kanske inte har växt monstruöst i storlek sedan 2013.

Här är Crysis Remastered-teasern från april.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar