facebook_pixel
Månadens hårdvara – Headset, mikrofon, mus, tangentbord

Månadens hårdvara – Headset, mikrofon, mus, tangentbord

Headset
VIPER V380 RGB
Ca 975: – viper.patriotmemory.com

Prisvärt 7.1-headset med RGB.

Patriots senaste gamingheadset kommer med slutna kåpor för passiv brusreduktion och integrerad RGB. På insidan så finner vi 53mm neodynamiska element som ger bra ljud över hela ljudspannet även om det saknar lite tryck från basen. Enheten har bra passform, och tack vare vaddering i både huvudbåge och kåpor kan de användas under långa gamingpass. Ett stort plus för den utmärkta löstagbara ANC-mikrofonen som ger ett kristallklart ljud. V380 ansluts via en dryga 2 meter lång USB- kabel och passar lika bra för PC som Mac.

79 %


VIKT: 310 GRAM
MÅTT: 10,3 X 23,1 X 25,1 CM
ELEMENT: 53 MM
ANSLUTNING: USB
KABELLÄNGD: 2,1 M
MIKROFON: LÖSTAGBAR ANC

HEADSET
EPOS SENNHEISER GSP 670
Ca 3 500: – eposaudio.com

Ett magiskt trådlöst gamingheadset med en saftig prislapp.

Detta är ett av de bästa trådlösa gamingheadset vi någonsin testat. Modellen ansluts via antingen WiFi eller blåtand och har en extremt bekväm passform och en ljudnivå nästintill på audiofilnivå, med magisk precision i det låga och mellanregistret samt en tung men perfekt harmoniserande bas som gör att explosioner känns i hela kroppen. Den brusreducerande mikrofonen är lika bra vid olika teamspeaklösningar som för strömmande videos. Lägg till ett enastående program för ljudoptimering och du har ett vinnande koncept trots priset

91 %


VIKT: 398 GRAM
MÅTT: 80 X 190 X 180 MM
BATTERITID: 20 TIMMMAR
ANSLUTNING: BLÅTAND ELLER LÅGLATENS WIFI
KONTROLLERS: PÅ KÅPAN
MIKROFON: ANC

MUS
LOGITECH G203
389:- logitech.com

En mycket prisvärd gamingmus med klassisk design och en speloptimerad sensor på upp till 8 000 dpi, sex programmeringsbara knappar och RGB. Logitech levererar nästan alltid, så även här.

89 %


MIKROFON
BLUE MICROPHONES YETI USB
Ca 1500:-  bluedesigns.com

Redan klassisk USB-mikrofon. Underbart allround och med små medel når du nära nog studiokvalitet. Praktisk 3,5 mm hörlursutgång underlättar och tillför en dimension till inspelningar (som många missar att använda).

82 %
TANGENTBORD

MARVO SCORPION K656
Ca 200:-  marvo-tech.hk

Ett extremt plastigt gamingtangentbord med USB-anslutning och integrerad RGB samt membranbaserade brytare. Nja.

63 %


Om skribenten

Profilbild

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Liknande artiklar