facebook_pixel
Mafia: Definitive Editon visar upp sig i dess första rejäla trailer

Mafia: Definitive Editon visar upp sig i dess första rejäla trailer

För drygt en månad sedan presenterades Mafia: Definitive Edition, en fullfjädrad remake av Illusion Softworks gangsterspel från 2002, återskapat från grunden upp av den nuvarande Mafia-studion Hangar 13. Och nu har vi fått en ny trailer som piskar upp hajpen inför lanseringen den 28 augusti!

Trailern hittar du här nedan, tillsammans med Mafia-segmentet från PC Gaming Show. Trailern är en strikt filmisk sådan (texten “inte faktiskt gameplay” visas direkt) men bjuder ändå på en rejäl inblick i Hangar 13:s pånyttfödda vision, med gott om ikoniska ögonblick för de av oss som spelet igenom originalspelet.

Haden Blackman, vd hos Hangar 13, säger att de stora brännpunkterna i handlingen kommer bli desamma, och att alla uppdrag från originalet representeras, men att spelet i övrigt är “fullständigt återuppbyggt” – inklusive spelmekaniken, mellansekvenserna (med ny dialog och djupare karaktärsutveckling) och stadsgatorna i Lost Heaven, som denna gång ska vara roligare att köra omkring på, med färre 90-graders-vinklar och mer trafik.

Här är Mafia: Definitive Edition-segmentet från PC Gaming Show, inklusive den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar