facebook_pixel
Kolla in de första spelsekvenserna från A Total War Saga: Troy

Kolla in de första spelsekvenserna från A Total War Saga: Troy

Förra veckan fick vi reda på att A Total War Saga: Troy kommer bli gratis att plocka på sig det första dygnet då det släpps via Epic Games Store den 13 augusti. Kort därpå presenterade man också de första spelsekvenserna, som du kan kolla in det 6 och en halv minuter långa gameplay-klippet här nedan.

Som sig bör gör Akilles upp med Hektor utanför Trojas stadsmurar, och vi presenteras för en rad intressanta nyheter; först och främst har A Total War Saga: Troy både vajande, midjehögt gräs (som enheter kan gömma sig i, för första gången i seriens historia) och jobbiga lerpölar (som är mer besvärliga för tungt bepansrade enheter är mer lättfotade sådana). Vi introduceras också för minotauren, en synnerligen storväxt herreman, som klär sig i tjurmask för att skrämma slag på fienderna. Slutligen gör också Akilles och Hektor upp i en ren duell.

Här är de första spelsekvenserna från A Total War Saga: Troy.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar