facebook_pixel
Kao the Kangaroo: Round 2 skänks bort via Steam

Kao the Kangaroo: Round 2 skänks bort via Steam

Har du någonsin hört talas om kängurun Kao? Inte? Då är det dags att ändra på det då Kao the Kangaroo: Round 2 skänks bort gratis via Steam precis nu, och ända fram till nästa veckas måndag, kl. 07:00 svensk tid, den 15 juni. Kolla in den nästan exakt årsgamla lanseringstrailern här nedan!

Normalt sett kostar Kao the Kangaroo: Round 2 i och för sig bara 2 euro, en näst intill suspekt låg prislapp för ett spel som faktiskt framstår som ett relativt påkostat plattformsäventyr i Jak & Daxter-stil, som dessutom har ett “väldigt positivt” användaromdöme på Steam (baserat på över 4500 recensioner). Tillfället till ära har Tate Multimedia också bekräftat att man jobbar på “ett helt nytt Kao the Kangaroo-spel”, komplett med “ny berättelse, utmaningar, fiender, grafik och mycket mer”. Vi kommer få se den första glimten av det nya spelet “snart”.

Här är den gamla lanseringstrailern för Kao the Kangaroo: Round 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar