facebook_pixel
Japanska rollspelet Tales of Arise försenas bortom 2020

Japanska rollspelet Tales of Arise försenas bortom 2020

Under E3 2019 avslöjade Bandai Namco Tales of Arise, den senaste delen av den anrika jrpg-serien vars senaste del släpptes i början av 2017 (recension). Planen var att spelet skulle släppas någon gång under 2020, men nu har det visat sig att distansarbetets utmaningar blev för omfattande för studion.

– Medan covid-19 har påverkat vissa aspekter av utvecklingen har vi gjort vårt bästa för att anpassa oss till situationen och implementerat fjärrutvecklingsfunktioner för vårt team, skriver producenten Yusuke Tomizawa-

– Vi kommer dock behöva mer tid för att uppnå kvaliteten som krävs för att ge den underbara upplevelsen vi föreställer oss till våra spelare, och därför har vi beslutat oss för att försena lanseringstimingen för Tales of Arise. Ett nytt lanseringsfönster kommer ges när vi har ytterligare detaljer att dela med oss av.

Här Tales of Arise-trailrarna från E3 2019 och TGS 2019.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar