facebook_pixel
Humble-nytt! Prisvärda spelknyten av Nacon och Playism

Humble-nytt! Prisvärda spelknyten av Nacon och Playism

Tidigare i år bytte franska spelutgivaren Big Ben Interactive namn till Nacon, nästan i skymundan, vilket skapade en del kortvarig förvirring. Spelen förblir dock desamma, och nu är det just Nacon som har ställt till bjudning via Humble Bundle, tillsammans med indieförläggarna Playism.

Humble Nacon Publisher Bundle (i kraft 13 dygn till) och Humble Playism Anniversary Bundle (ytterligare 8 dygn) är således aktuella nu. Nacon-knytet bjuder på 12 spel för 13 euro, (däribland Outcast: Second Contact, Styx: Master of Shadows, V-Rally 4 och Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter) medan Playism-paketet inkluderar 14 spel för 9 euro (inklusive Momodora: Reverie Under the Moonlight och The Silver Case).

Vi påminner även om att Humble Codemasters Bundle 2020 (som vi skrev om förra veckan) är i kraft i blott ett dygn till i skrivande stund, så passa på om du är racingsugen (och läs även vår förhandstittDirt 5!).

Här är lanseringstrailern för Outcast: Second Contact från 2017.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar