facebook_pixel
Hideo Kojima fortsätter antyda uppföljare till Death Stranding

Hideo Kojima fortsätter antyda uppföljare till Death Stranding

Death Stranding gjorde en del väsen av sig när det släpptes till konsol i höstas, och snart är det dags igen då den något försenade pc-versionen släpps till pc via Steam och Epic Games Store tisdagen den 14 juli. Således är tajmingen fin för regissören Hideo Kojima att börja hajpa en eventuell uppföljare!

I den nya tweeten här nedan säger sig nämligen Hideo Kojima ha påbörjat arbetet med nästa projekt, och han för just nu främst diskussioner om karaktärernas och världens bakgrunder tillsammans med art directorn Yoji Shinkawa. Det mest intressanta med tweeten är dock den bifogade bilden på Hideo Kojimas arbetsbord, där en Death Stranding-bäbis ligger ovanpå en sketch föreställande en Star Destroyer från Star Wars.

Förmodligen betyder detta inte att Hideo Kojima kommer utveckla ett Star Wars-spel, men det kan peka mot att Death Stranding 2 kommer äga rum i rymden och låta oss kolonisera planeter, något som skulle överensstämma med Hideo Kojimas tidigare uttalande om att ett eventuellt Death Stranding 2 skulle “börja om från noll”. Det finns trots allt rätt många ställen att bygga konstiga broar på i vårt vidsträckta universum!

Här är Hideo Kojimas mystiska tweet om hans nya spel.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar