facebook_pixel
Hardspace: Shipbreaker bjuder på “nästa generations fysik och förstörelse”

Hardspace: Shipbreaker bjuder på “nästa generations fysik och förstörelse”

Blackbird Interactive har jobbat på Hardspace: Shipbreaker “i många år”, men det är först nu som det har lanserats i early access via Steam. Hardspace: Shipbreaker handlar om att karva upp strandade rymdskepp, och ta till vara på det värdefulla materialet däri. Kolla in trailern här nedan!

Hardspace: Shipberaker är ambitiöst så det förslår då det enligt utvecklarna själva bjuder på “verkligt innovativ” spelmekanik, “nästa generations fysik- och förstörelsesimulering” samt ett “inlevelsefullt ljudsystem”.

Just nu innehåller early access-versionen kampanjens första akt, över 15 timmar av innehåll, tre olika svårighetsgrader och ett fritt spelläge där du får karva upp rymdskepp utan tidsbegränsningar, och lära dig spelmekaniken utan att behöva tänka på konsekvenserna för ditt agerande.

Hardspace: Shipbreaker planeras bli “klart” när Blackbird Interactive anser att spelet har tillräckligt mycket innehåll för att motivera en version 1.0-lansering, och just nu har man en “grov plan” för arbetet det kommande året. Hardspace: Shipbreaker har också en tjugoprocentig rea (20 euro istället för 25 euro) fram till den 7 juli.

Här är early access-trailern för Hardspace: Shipbreaker.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar