facebook_pixel
Här är 11 spelminuter från dinoskjutaren Second Extinction

Här är 11 spelminuter från dinoskjutaren Second Extinction

För exakt en månad sedan introducerades vi för Second Extinction, den nya co-op-skjutaren av Generation Zero-utvecklarna hos Avalanche-studion Systemic Reaction. Och nu har vi fått de första rejäla spelsekvenserna från titeln, som en del av IGN:s spelevent Summer of Gaming 2020.

I klippet nedan får vi således 11 nya minuter från Second Extinction, kommenterade av Brynley Gibson, lead producer hos Systemic Reaction. Som titeln antyder är det upp till spelaren och två co-op-vänner att utrota dinosaurierna (igen), och skådeplatsen är stora, vidöppna miljöer (som System Reaction dock inte vill klassa som “open world”), som även ser riktigt vackra ut under de få ögonblick som man inte distraheras av massiva explosioner (det blir väldigt många sådana!) och ilskna dinosauriehorder som vill ta livet av dig.

Ingen vet dock var dinosaurierna kommer ifrån, ett mysterium som Systemic Reaction kommer nysta i under levnadscykelns gång (Brynley Gibson beskriver Second Extinction som en “live-produkt”). En av de festligaste detaljerna är hur spelarna, i sann Metal Gear Solid 5-stil, skjuter stora containrar rakt upp i luften med hjälp av kraftfulla raketer, detta eftersom mänsklighetens sista kvarlevor bor på en rymdstation, och behöver resurser.

Lanseringsdatumet för Second Extinction kommer avslöjas “väldigt snart”, och via den officiella hemsidan kan du också anmäla sig till “war support”-programmet, som ger dig tillgång till det kommande betatestet om du också lyckas övertyga en kompis att anmäla sig. Här är de nya spelsekvenserna från Second Extinction.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar