facebook_pixel
Guerrilla Collective försenas också till nästa vecka

Guerrilla Collective försenas också till nästa vecka

2020 är förseningarnas år. Fram tills för en vecka sedan kunde de flesta av dem härledas till coronakrisen, men under de senaste dagarna har de snarare genomförts av respekt för de pågående Black Lives Matter-demonstrationerna i USA, som nu även har spridit sig till resten av världen.

Således kommer det inte som en överraskning för någon att Guerrilla Collective – spelfestivalen för mindre studior, som vi skrev om för drygt en månad sedan – inte längre kommer gå av stapeln den 6 juni, imorgon lördag, som beräknat. Istället flyttas evenemanget till nästa veckas veckoslut, mellan den 13 juni (lördag) och den 15 juni (måndag). Man förbereder ändå en livestream för den 7 juni (söndag) som kommer lyfta fram svarta spelutvecklare och spel med svarta protagonister, och mer information väntar inom kort. Även PC Gaming Show, som är en del av Guerrilla Collective, har försenats till nästa helg, vilket vi uppmärksammade under gårdagen.

Här är Guerrilla Collectives tweet om förseningen av spelfestivalen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar