facebook_pixel
Gratisspel! Injustice: Gods Among Us skänks bort via Steam

Gratisspel! Injustice: Gods Among Us skänks bort via Steam

2013 släpptes fightingspelet Injustice: Gods Among Us till pc via Steam. Och nu är spelet fullständigt gratis att plocka på sig fram till inkommande fredag, kl. 8:59 svensk tid, och eftersom det rör sig om den ultimata utgåvan medföljer även sex bonuskaraktärer och ett trettiotal exklusiva skins.

Mortal Kombat-dna:t i Injustice: Gods Among Us är mer än påtagligt då det utvecklades av Mortal Kombat-skaparna hos Neatherrelam Studios, även om Injustice föga förvånande inte låter dig slita DC-hjältarna (och skurkarna) sönder och samman i fatality-stil. Bland de spelbara karaktärerna hittar vi ikoner som Superman, Batman, Joker, Wonder Woman, The Flash och Green Lantern, som alla gör upp med varandra inom ramarna av en “djup originalstory”, där hjältarna och skurkarna ger sig in i episka strider med varandra.

Här är den gamla lanseringstrailern för Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar